Med bredbånd fra Bjerringbro Kabelnet får du en stabil internetforbindelse og høje hastigheder til gode priser. Du kan vælg hastigheder mellem alt fra 10/2 Mbit og helt op til 100/40 Mbit – og få frit forbrug, så du kan være på fra morgen til aften, uden at regningen løber løbsk. Med bredbånd følger også mulighed for at have op til 5 gratis e-mailadresser.

Internet 100/40

199,-kr.
 • Gratis opsætning 
 • Hurtig forbindelse
 • Professionel support

Internet 300/50

299,-kr.
 • Gratis opsætning 
 • Hurtig forbindelse
 • Professionel support
 

Oprettelse af internet er altid gratis for vores medlemmer.

Modem udlånes også gratis af foreningen – det er således vores ejendom

BKNET er kabel internet via fællesantennen. En forudsætning for at kunne få BKNET installeret, er at der allerede i forvejen er en fællesantenne installation i din ejendom – lejlighed.

For at få Internetudstyret udleveret, skal du møde op på vores kontor i vores åbningstid, og det virker normalt inden for 15-30 min. efter at du har tilsluttet det.

Da kapaciteten deles, kan der i nogle tilfælde opleves lavere hastigheder end den bestilte i forbindelse med forbigående spidsbelastninger i coax-nettet. Bjerringbro Kabelnet udbygger løbende coax-nettet for at modvirke dette. Bemærk, at du kan risikere at opleve en lavere hastighed, hvis du måler hastigheden gennem din trådløse forbindelse. Derfor skal du altid måle din hastighed, hvor du forbinder din computer med et kabel til routeren, for at få den rigtige hastighed.

Du kan få op til 5 e-mailadresser pr. bruger og op til totalt 500 MB plads på vores WEB hotel. Du kan også selv oprette dine mail adresser på vores selvbetjening. Brugernavn og adgangskode til selv betjeningsportalen får du udleveret sammen med dit modem. Bemærk at mail adresser ophører sammen med internetabonnementet, hvis denne opsiges.

Du får en dynamiske lokale IP-adresser. Det er dog muligt mod ekstra betaling at få en statisk offentlig IP-adresse – fast IP adresse, således at du kan tilgå dit udstyr fra andre computere.

Oprettelse af fast IP adresse – engangsydelse kr. 350,- derefter pr. måned kr. 30.

Ved køb af internet uden kabel TV, skal der betales yderligere 30 kr. pr. måned som dækker medlemskontingent til foreningen.

Vi har udarbejdet nogle retningslinjer for brug af vores bredbånd hent dem her:  her

Til- og afmeld SMS-servicen ved nedbrud

Få en SMS ved afbrydelse af Internet eller Radio/Tv-signaler Bjerringbro Kabelnet tilbyder SMS-service.

Ved større planlagte afbrydelser af signalet bestræber vi os på at informere de berørte på SMS. Ved pludselig opståede fejl eller skader vil vi informere så hurtigt som muligt, men fejlretningen er vores førsteprioritet.

Er du i tvivl om vi har det korrekte nummer på dig så kan du udfylde nedenstående formular med dit nuværende tlf. nummer.

  Jeg ønsker at være tilmeldt SMS-servicen

  Firmaet
  • Bjerringbro Kabelnet
   Brogade 19 
   8850 Bjerringbro

  Kontakt os
  Åbningstider
  • Telefontid:
   Mandag-onsdag: 09.00 – 12.00

   Kontortid:
   Tirsdag: 09.00 – 12.00
   Torsdag: 13.00 - 17.00

   Support:
   Mandag-fredag: 09.00 – 21.00
   Weekend & helligdage: 11.00 – 21.00