• Flytning/opsigelse

  Læs mere om flytning og opsigelse herunder

Info

Sakset fra vores prisblad:

Pakkeskift fra FP til MP/GP eller fra MP til GP foretages kun til et kvartalsskifte og med 1 mdrs. varsel. Ønskes større pakke, sker pakkeskift inden for 2 uger. I begge tilfælde er prisen kr. 300,00.

Vi skal have besked om pakkeskift med følgende tidsfrister:

28. februar pakkeskift 1. april

31. maj pakkeskift 1. juli

31. august pakkeskift 1. oktober

30. november pakkeskift 1. januar

Binding og opsigelse af internet og kabel TV

Der er altid 6 måneders binding på nye aftaler såfremt andet ikke er skriftligt aftalt ved indgåelse af abonnementsaftalen.

På vores produkter er der løbende måned + 30 dages opsigelse og skal altid meldes skriftligt til os.

Fraflytning af bolig.

Du skal selv sørge for at melde flytning til os. Vi får ikke besked, hverken fra din udlejer eller evt. ejendomsmægler. Vores opkrævning sker kvartalsvis forud. Har du postadresse på adressen den 1. hverdag i kvartalet er du også betalingspligtig for kvartalet. Eventuel refusion ved ejer/lejerskifte er foreningen uvedkommende – det skal du selv sørge for.

Modem skal altid returneres til os – modem kan ikke overgå til ny bruger, uden at vi får lavet de nødvendige registreringer. Det er bla. terror lovgivningen der pålægger os det.

Vi lukker normalt ikke for tilslutningen når du melder flytning, men vi afvente den nye ejer/lejer og kontakter denne for at undersøge, om de vil fortsætte med kabel TV.

Internet uden kabel TV.

Ved du for i øvrigt at du nu også kan få Internet uden at du skal aftage TV på din forbindelse fra os. Vi mener selv at vi har de billigste priser på Internet. Du kan se mere på vores hjemmeside eller kontakt kontoret i åbningstiden, således at vi i fællesskab kan finde en god løsning til dig.

Foreningen
Kontakt os
 • Telefontid:
  Mandag-onsdag: 09.00 – 12.00

  Kontortid:
  Tirsdag: 09.00 – 12.00
  Torsdag: 13.00 - 17.00

Support kontakt
 • Telefon: +45 69 80 60 80
  Mandag-fredag: 09.00 – 21.00
  Weekend & helligdage: 11.00 – 21.00